top of page

Metsäusvan Hilma

"Hilma"

Metsäusvan Hilma on kennelin ensimmäisestä pentueesta kotiin jäänyt pentu. Hilma on ollut pienestä pennusta asti hyvin eri luonteinen verrattuna äitiinsä Tessaan. Siinä missä Tessa on rauhallinen ja harkitseva, niin Hilma taas ryntää itse asiaan sen kummemmin ajattelematta.

Valinta kahden narttupennun välillä ei ollut helppo. Molemmat olivat tasavertaisia ominaisuuksiltaan, mutta loppujen lopuksi tuntui, että Hilma enemmänkin valitsi meidät. Tessa onkin pitänyt hyvin kuria kasvavalle tyttärelleen, joka on yrittänyt välillä pomottaa ja kiusata äitiään liiaksi asti. 

Hilma_small.jpg

Hilma noin 8 viikon ikäisenä.

Perustietoja

Syntymäaika: 22.7.2017

Säkäkorkeus: n. 34 cm 

Sukupuoli: narttu

Väri: kolmivärinen

Hilma on perusluonteeltaan vilkas, rohkea ja erittäin sosiaalinen. Sosiaalisuus koskee niin ihmisiä kuin koiria. Ihmisiä on aina kiva tervehtiä ja kaikkiin  vastaan tuleviin koiriin pitäisi saada tutustua oltiinpa missä hyvänsä.

Metsästysominaisuudet

Hilma on vielä nuori koira, joten metsästysominaisuuksia ei ole vielä päästy kunnolla punnitsemaan. Hilma on kuitenkin hyvin itsenäinen hakija ja rohkea selvittämään hukkia. Useampi ajo on saatu aikaiseksi reilun vuoden ikään mennessä, joten lupaavalta näyttää. Metsästysintoa löytyy ja haukku on erittäin kuuluvaa.

hilma2.JPG

Hilma metsästysreissulla 6 kuukauden iässä.

bottom of page