top of page

Matkalla kohti Kennel Metsäusvan ja Tessan ensimmäistä pentuetta

Tervetuloa seuraamaan Kennel Metsäusvan elämää ja matkaa kohti Tessan (Seljankan Toska) ensimmäistä pentuetta blogin muodossa!

Syyllinen saatu kiinni "verekseltään"

Tänään on se päivä, jolloin ajattelen Kennel Metsäusvan toiminnan käynnistyneen virallisesti. Tänään Tessa aloitti nimittäin juoksunsa! Eilen olimme jo kiinnittäneet huomiota Tessan normaalia erikoisempaan käytökseen. Se oli koko päivän erittäin leikkisä ja kutsui vähän väliä joko minua tai Aria leikkimään. Noin pari tuntia iltaruuan jälkeen Tessalla oli pahoinvointia ja se oksensi kerran. Tämän jälkeen Tessa oli hyvin vaisu, mutta kaipasi koko illan viereen lepäilemään.

Minulla sattui olemaan tänään vapaapäivä ja huomasin iltapäivällä Tessan takapäästä putoavan veritipan. Yleensä Tessan juoksuja ei ole odotettu kovin suurella innolla, mutta nyt odottavan aika tuntui pitkältä. On aika aloittaa suunnittelemaan Tessan ja Elmerin astutuspäivää uroksen omistajan Heidi Lukinin kanssa.

bottom of page